Beyşehir’de Resmi Bayramlaşma Programı 5 Haziran’da

Beyşehir ilçesinde, ramazan bayramının ilk günü olan 4 Haziran Salı günü Beyaz Park Aile Çay Bahçesi’nde yapılacağı duyurulan resmi bayramlaşma programının 5 Haziran Çarşamba gününe ertelendiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Beyşehir Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, 5 Haziran Çarşamba gününe ertelenen resmi bayramlaşma programının yine Beyaz Park  Aile Çay Bahçesi’nde saat 13.30’da başlayacağı, burada kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile yapılacak bayramlaşmanın ardından sırasıyla Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Devlet Hastanesi ile gazi ve şehit ailelerinin ziyaret edileceği belirtildi.

BEYŞEHİR BELEDİYESİ, BAYRAMLAŞMA PROGRAMI PLANLANDIĞI GİBİ…

Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın Beyşehir Belediyesi birim müdürleri ve tüm birimlerdeki personelin katılımı ile yapacağı bayramlaşma programının planlandığı gibi 4 Haziran Salı günü Beyaz Park  Aile Çay Bahçesi’nde 12.30 ile 13.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği,  bu programla ilgili herhangi bir tarih değişikliğinin sözkonusu olmadığı bildirildi.