Başkan Bayındır’dan şehit askerimiz için taziye mesajı

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, kurtarma operasyonuna giden helikopterdeki sarkıtılan ipten kayarak yüksekten düşmek suretiyle şehit olan askerimiz için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Bayındır, mesajında,”Niğde Valiliği’nden yapılan duyuruda, Niğde’de Demirkazık Dağı’na tırmanış yaparken ayağının kırılması sonucu mahsur kalan dağcıyı kurtarma çalışmaları sırasında Konya’dan kalan helikopterle bölgeye giden ekipte yer alan Konya 3.Ana Jüt Üssü 135.Filo Komutanlığı personeli Hava Teknik Astsubay Üsçavuş Uğur Görkem Harmankaya’nın ipten kayarak yüksekten düşmesi sonucu yaralandığını, akabinde kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Şehit düşen kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, aziz Türk milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum”ifadelerini kullandı.