Bayındır, “Doğru, dürüst, adam deyince aklıma siz gelirsiniz”

Beyşehir’e bağlı Şamlar Mahallesi’nde düzenlenen şenliğe katılan Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Doğru deyince aklıma siz gelirsiniz. Dürüst deyince aklıma siz gelirsiniz. Adam deyince aklıma siz gelirsiniz.”dedi.

Şamlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Şamlar Köyü Birlik, Beraberlik, Kaynaşma ve Tanışma Şenliği’nde konuşma yapan Belediye Başkanı Bayındır, şenlik alanında toplanan mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Beyşehir ve bölgesine yeniden hizmet etme imkanı bulma noktasında Şamlar Mahallesi’nin yerel seçimlerde kendisine verdiği destek ve katkılara teşekkür etti, “Sizler teveccüh ettiniz, biz de belediye başkanı olarak bir dönem daha Beyşehir ve bölgesine hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü, borcumu bitiremedim size.”dedi.

İki günlük yalan dünyada hiçbir zaman mal mülk peşinde olmadıklarının vurgusunu yapan Bayındır, her zaman tek bir şeyin peşinde olduklarını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sizinle şahsen geçmiş üç dönemde de hep beraber olduk. Şimdi kaderde yine görev varmış, Allah anlımıza yazmış. Bu süreçlerde, bugüne kadar hep insan odaklı hizmetin peşinde oldum.

Kapımdan girenin siyasi tercihine bakmaksızın ‘kardeşim’ bunlar dedim. Sizinle felsefe ayrılığım hiç olmadı. Şamlar köyü, o yüzden sizlere şunu söylemek istiyorum; Atatürk’ün güzel sözü “hangi dağda bir Yörük çadırı bir Türkmen boyu olursa, duman da tütüyorsa korkmayın bu vatan batmayacak” diyen yüce Atatürk’ü saygı ile rahmet ile anıyorum. Birlikten kuvvet doğar kuvvetten büyüme olur. Bizler Atatürk’ün söylediği muasır medeniyetlere ancak ‘ben’ demeden, ‘biz’ diyerek, ‘biz’ olarak, birlik içinde gidersek çok şeyi birlikte yaparız. Bu yıl harcı borcu hesap etme yılıydı, daha doğrusu tasarrufları liste halinde önüme aldım. Biliyorum buraya bu gün yüzüm çok yüksek gelmedi, eksiklerle geldim. Ama seneye söz veriyorum, Şamlar köyüne sayın bakanımı, sayın milletvekilimi ve bütün hazirunu davet ederken alnım açık gelsin, yüzüm ak gelsin diyerek hepinize saygılar sunuyorum.”

Şenliğe, CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, CHP eski Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Beyşehir İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Şamlar Muhtarı Ali Caner, Norveç, Almanya, İzmir’de yaşayan Şamlarlılar, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.