Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın İstanbul’da hemşehri buluşmaları devam ediyor

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İstanbul ilini ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın ziyaret programları devam ediyor.

Başkanımız Bayındır, Beyşehir’e iş istihdamı sağlayacak, memleketin yetiştirdiği değerlerden İstanbul’da faaliyet gösteren Akko Tekstil A.Ş.’den işadamı Yunus Koçak’ı işyerinde ziyaret etti.

Başkanımız Bayındır, ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şehrimizin önemli değerlerinden Sayın Ali Akkanat’ın rahle-i tedrisatından geçip açtığı yolda yürüyen ; şehrimize iş istihdamı sağlayacak, memleketimizin yetiştirdiği değerlerimiz, güzel insan Akko Tekstil A.Ş. Yunus Koçak kardeşimizi İstanbul’da işyerinde ziyaret ettik. Gövdemizi, dallarımızı, köklerimizi buluyoruz, bulmaya da devam edeceğiz.”değerlendirmesinde bulundu.