Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın İstanbul’da hemşehri buluşmaları sürüyor

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İstanbul ilini ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın ziyaret programları devam ediyor.

Başkanımız Bayındır, Beyşehir’e iş istihdamı sağlayacak, memleketin yetiştirdiği değerlerden İstanbul’da faaliyet gösteren Bey-Dur Tekstil Ltd.Şti.’den işadamları Hasan Koçak ve Mustafa Koçak’ı işyerlerinde ziyaret etti.

Başkanımız Bayındır, ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şehrimizin önemli değerlerinden Sayın Ali Akkanat’ın rahle-i tedrisatından geçip açtığı yolda yürüyen ; şehrimize iş istihdamı sağlayacak, memleketimizin yetiştirdiği değerlerimiz, güzel insanlar Bey-Dur Tekstil Ltd. Şti. Hasan Koçak ve Mustafa Koçak kardeşlerimizi İstanbul’da işyerlerinde ziyaret ettik.Gövdemizi, dallarımızı, köklerimizi buluyoruz, bulmaya da devam edeceğiz.”değerlendirmesinde bulundu.