Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın İstanbul’da hemşehri buluşması

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, bir dizi temaslarda bulunmak üzere İstanbul ilini ziyaret etti.

Başkanımız Bayındır, Beyşehir’e iş istihdamı sağlayacak, memleketin yetiştirdiği değerlerden İstanbul’da faaliyet gösteren Gelişim Tekstil A.Ş.’den işadamları Mustafa Akçay ve Vedat Yavuz’u işyerlerinde ziyaret etti.

Başkanımız Bayındır, ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şehrimizin önemli değerlerinden, şehrimize iş istihdamı sağlayacak, memleketimizin yetiştirdiği değerlerimiz, güzel insanlar Gelişim Tekstil A.Ş. Mustafa Akçay ve Vedat Yavuz kardeşlerimizi İstanbul’da işyerlerinde ziyaret ettik.

Gövdemizi, dallarımızı, köklerimizi buluyoruz, bulmaya devam edeceğiz.”değerlendirmesinde bulundu.