Vefat eden belediyemiz personeline son görev

Beyşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde memur olarak görev yaparken, geçirdiği kalp krizi sonucu 50 yaşında vefat eden Ramazan Güngör’ü yakınları ve mesai arkadaşları son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurladı.

Güngör’ün cenazesi önce görev yaptığı Beyşehir Belediyesi hizmet binası önüne getirildi. Burada Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından Güngör’ün naaşı, cenaze namazının kılınacağı Merkez Çarşı Camisi önüne götürüldü.

Öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Güngör, doğum yeri olan Sadıkhacı Mahallesi Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze törenine Beyşehir Belediye Başkan Vekilimiz Nurullah Gök, Belediye Başkan Yardımcımız Zeki Ağmaz, birim müdürlerimiz, mesai arkadaşları, yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.