Başkanımız Adil Bayındır, Anadolu Gelişim Okulları’na eğitim hayatında başarı diledi

Merkezi İstanbul’da olan Anadolu Gelişim Okulları (AGO) Konya’da da eğitim faaliyetine başladı.

Selçuklu Selahattin Eyyubi Mahallesi’ndeki yerleşkenin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirilen açılışına katılan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul bölümleriyle eğitim hizmeti verecek olan Anadolu Gelişim Okulları’na yeni eğitim hayatında başarı diledi.

Açılışa, Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak, Milli Eğitim Bakan Danışmanı Mustafa Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Selçuklu Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Meram Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, AGO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akçay, Başkan Yardımcısı Vedat Yavuz, AGO Kurucu-Genel Müdürü Ertan Dündar, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

KONYA VE BEYŞEHİR KÜLTÜR GEZİSİ…

Öte yandan, Anadolu Gelişim Okulları (AGO) tarafından Konya’ya kültür gezisi düzenlendi. Geziye Gelişim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yönetim ve çalışan kadrosu katıldı.

Kültür Gezisi hakkında bilgi veren Gelişim Anadolu Okulları (AGO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akçay, her yıl ülkenin bir kentine kültür gezileri düzenlediklerini hatırlatarak, “Bu yıl ise gezimizi Konya’daki Anadolu Gelişim Okulları’nın açılış tarihine planladık. Konya Kültür Gezisi kapsamında, Konya’da panoramik şehir turu dahilinde Çatalhöyük Arkeoloji Müzesi, Mevlana Türbesi, Tropikal Kelebekler Vadisi ile Sille ziyaret edildi. Ziyaretin ikinci durağında ise Beyşehir ilçesi ziyaret edildi. Beyşehir Belediyemizin verdiği destek ve katkılarla bu çerçevede Beyşehir Gölü üzerinde düzenlenen tekne turuna katılırken, Eşrefoğlu Camisi, tarihi Eflatunpınar Hitit Anıt ve Havuzu ile Yaka Manastır Tabiat Alanı ve Hüyük’te ise Sonsuz Şükran Köyü de ziyaret edildi. Kültür gezisi kapsamında ziyaret edilen tüm tarihi ve doğal mekanlara katılımcılarımız hayran kaldı. 30 Ağustos gibi anlamlı bir zafer gününde gerçekleşen Anadolu Gelişim Okulları’nın Konya’daki açılış törenine katılarak bizleri onurlandıran ve Beyşehir ilçemizdeki kültür gezimize katkı sağlayan Beyşehir Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’a teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum.”dedi.