Belediye Başkanımız Bayındır’dan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görevine atanan hemşehrimiz İsmail Üzmez’e kutlama

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görevine atanan Beyşehirli hemşehrimiz İsmail Üzmez’i kutladı.

Başkanımız Bayındır, yayınladığı mesajda, “Geçmişte Orman Genel Müdürlüğü görevi de yapan ve son olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görevine atanan ve bu görevi devralan hemşehrimiz Sayın İsmail Üzmez’e yeni görevinde üstün başarılar diliyorum.”dedi.

Öte yandan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nde görevi sona eren Yusuf Kandazoğlu ile bu göreve yeni atanan İsmail Üzmez arasında görev devir teslimi de yapıldı.