Antalya’da Yaşayan Çetmili Hemşerilerimizle Anlamlı Buluşma

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Antalya’da ikamet eden Beyşehir’in Akçabelen Mahallesi’nde doğup büyüyen Çetmili hemşerilerimizle buluştu.

Başkanımız Bayındır, Antalya’nın Aksu İlçesi’nde Çetmi Kültür Araştırma Derneği’nin düzenlediği aylık olağan toplantıya katıldı.

Başkanımız Bayındır, buluşmayla ilgili olarak kişisel sosyal hesabından yaptığı açıklamada, “Değerlilere değer verirseniz, değerli hale gelirsiniz. Biz de bu düşünceden yola çıkarak zaman zaman hemşerilerimizle yaşadıkları yer gurbet de olsa ayaklarına kadar giderek biraraya gelebiliyoruz. Akçabelenli (Çetmili) hemşerilerimizle Antalya Aksu’da buluştuk. Gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulunduk. Geleneksel holuşka yemeklerinden yedik. Hemşerilerimizin birlik ve beraberliklerinden kopmadıklarını görmek bizleri çok mutlu etti.” şeklinde sözlere yer verdi.