Başkanımız Bayındır, Yüksekokul Öğrencileriyle Söyleşide Buluştu

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nda yerel yönetimler öğrenimi gören öğrencilerle ‘kariyer günleri’nde biraraya geldi.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Seyfettin Caner Kuzucu ile Öğr.Gör.Esin Ceylan’ın eşlik ettiği buluşmada Başkanımız Bayındır, Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nde yerel yönetimler okuyan öğrencilere mesleki eğitim aldığı sıralarda yerel yöneticilerin görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdi.

Beyşehir Belediyesi’nde bir süre ara verdikten sonra 4’üncü kez belediye başkanlığına seçildiğini anlatan Başkanımız Bayındır, öğrencilik ve mesleki yaşamı ile ilgili tecrübe ve bilgi birikimlerini de söyleşisinde öğrencilerle paylaştı. Bayındır, yerel yönetimlerde öğrenim gören ve bu mesleğin eğitimini alan gençleri belediye başkanlığı makam koltuklarında görmek arzusu içerisinde olduklarını söyledi.

Başkanımız Bayındır, sunumunun ardından öğrencilerin yerel yönetimlerle ilgili yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

Başkanımız Bayındır, sınıftan ayrılmadan önce öğrencilerle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirirken, kendisine bir çiçek takdim edildi.