Öğrenciler Bilimsel Çalışmalarını Sergiledi

Beyşehir ilçesinde, ortaokul öğrencileri hazırladıkları bilimsel çalışmaları açılışı yapılan bilim fuarında gözler önüne serdi.

Beyşehir’e bağlı Doğanbey Mahallesi’ndeki Doğanbey Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır açılışta yaptığı konuşmasında, bu tür çalışmaların ülkeye temel bilimsel kaynak oluşturma noktasında önemli olduğuna dikkati çekerek; “Yerli ve milli birçok üretim daha bu yaşlarda verilen eğitimlerden geçmektedir.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ise, verdiği emeklerden dolayı okul idarecisi, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Okul Müdürü Şaban Yılmaz ise, eğitim kurumu olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek fuar kapsamında 25 projenin sergilendiğini belirtti.

Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirilirken, ardından protokol projeler hakkında sunum yapan öğrencilerden çalışmaların ayrıntılarına dair bilgiler aldı.

Programın sonunda katılımcılara aşure ikramında bulunuldu.