Beyşehir’de şoförlerle bir araya gelen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “İlçemizde gerek okul taşımacılığı, gerekse yolcu taşımacılığı noktasında şoförlerimize destek olma mecburiyetimiz var ”dedi.

Beyşehir Servisçiler, Otobüsçüler, Minibüsçüler ve Taksiciler yardımlaşma ve dayanışma derneğinde düzenlenen istişare toplantısına Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, servisçiler, otobüsçüler, minibüsçüler ve taksiciler katıldı.

Yapılan toplantıda ilçedeki taşımacılığın sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında istişarede bulunan Başkanımız Bayındır, Dernekteki tüm kardeşlerime nazik davetleri ve sıcak karşılamalarından ötürü teşekkür ederek, belediye olarak kendilerinin her zaman yanlarında olacaklarını ve sorunları hep birlikte çözüme ulaştıracaklarını belirtti.