Başkanımız Bayındır’ın “Berat Kandili” mesajı

145 Görüntülenme 27 Mart 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan-ı Şerif'in müjdelendiği Berat Gecesi'nin milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkanımız Bayındır, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“On bir ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna gecelerden birisidir. Bu gecede ibadet ve dualarla Rabbimize yakınlaşmalı, Yüce Mevla’ya, ailemize, çocuklarımıza, çevremize ve tüm insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayarak, yeni bir ümit ve kararlılıkla geleceğimizi şekillendirmeye çalışmalıyız.

Berat gecesinde edilen bütün duaların, Ülkemize maddi, manevi zorluklar getiren pandemi sürecinin son bulmasına vesile olmasını ve tüm insanlığın kurtuluşuna katkı sunmasını temenni ediyorum. bu gece dolayısıyla tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının hâkimiyetine vesile olmasını dileyerek, yurtiçi ve yurtdışında bulunan tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Berat Kandilini kutlarım.