Başkanımız Bayındır’dan Burak Aslan’a Tebrik

1570 Görüntülenme 27 Temmuz 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “O Bir Star” yarışmasında dereceye giren Burak Aslan’ı tebrik etti.

Türkiye ve Avrupa’da büyük ilgi gösterilen “O Bir Star” yarışmasında 2020 yılının "En İyi Beste ve Bestekâr" kategorisinin birincisi Beyşehirli Burak Aslan oldu. Yarışmada birinci olarak Beyşehir’in adını Türkiye ve Avrupa’ya duyuran Besteci Aslan’ı Başkanımız Bayındır tebrik etti.
Başkanımız Bayındır, Kültüre ve sanata yapılan yatırım, bir toplum adına yapılan en büyük yatırımlardan birisidir. Kültüre ve Sanata önem veren evlatlarımızın önünü açmak boynumuzun borcudur. “O Bir Star” yarışmasında 2020 yılının "En İyi Beste ve Bestekâr" kategorisinin birincisi Beyşehirli Burak Aslan evladımızı gönülden kutluyorum. Gönlünün güzelliği ve inancıyla aldığı bu unvan şehrimizin evladına yakışır. Burak evladımızda bu prensiple hareket ederek şehrimizi en iyi şekilde temsil etti. Bizler bu tür başarıların hep ortağı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Görev başında olduğumuz sürece de kültüre ve sanata desteğimiz sonuna kadar devam edecektir." dedi.
Beyşehir’e bu gururu yaşatmanın en büyük hayali olduğunu dile getiren Burak Aslan, "O Bir Star" yarışmasında 2020 yılının "En İyi Beste ve Bestekâr" kategorisinde 1. olmanın gururunu yaşıyorum. Güzel şehrim Beyşehir’ime de bu gururu yaşatmak en büyük hayalimdi. Bu şehrin ilk klipli sanatçısı olma unvanı da bana nasip oldu. Ben yine çok çalışmaya, yeni şarkılar yapmaya, bu çıktığım yolda yeni başarılara yılmadan koşmaya devam edeceğim. Destekleyen, dualarında bana da yer veren, bu gururu benimle beraber yaşayıp mutluluğumu paylaşan bütün dostlara gönülden teşekkür ederim. Sizler beni sevip dinlemek istediğiniz sürece yeni eserlerle hep gönlünüzde olmaya devam edeceğim. Mutluluğumuza ortak olan bizleri onurlandıran Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a teşekkür ederim” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi