Hasta Konukevinin Çehresi Yenilendi

1463 Görüntülenme 17 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesine ait Hasta Konukevinin çevresinde bulunan taşların yerine andezit taş döşenerek çehresi yenilendi.

Beyşehir Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler, Belediyenin taş ocağında kesilip hazırlanan andezit mermerler ile hasta konukevinin altında bulunan dükkân önlerinde çevre düzenlemesi yaptı. Ekipler eskiyen mermerlerin yerine belediyenin kendi ürettiği andezit mermerleri koyarak, dükkân önlerinde bulunan alanlara güzel bir görüm kazandırdı.

“Kendi işini, kendi yapan belediyecilik” anlayışı ile günlük faaliyetlerinin devam ettiğini vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ekiplerimiz taş ocağında andezit taşlarının kesimlerini ve boylamalarını yaparak çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde çalışmalarını devam ettiren ekipler günün her saati planlamaları doğrultusunda vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bir bir yerine getiriyor.