Beyşehir’de Üst Düzey Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor

1311 Görüntülenme 19 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ve beraberindeki heyet, şehir merkezinde koronavirüs denetimlerine devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Beyşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yanı sıra ilçede görev yapan kamu kurumlarının yöneticileri de geniş kapsamlı denetimlere devam ediyor. Yapılan denetimlerde ilçe merkezde bulunan market, kafeterya, kıraathane, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta gibi işyeri ve yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlarla alınması gereken tedbirler doğrultusunda bilgiler verdi.

Başkanımız Adil Bayındır ve İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallara yönelik uyarılarda bulundu.