Beyşehir Belediyesinden “Daha Temiz Bir Beyşehir”

1191 Görüntülenme 25 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün sabahın ilk ışıklarında başladığı şehir genelindeki temizlik çalışmasını gece geç saatlere kadar sürdürüyor.
'Daha Temiz Bir Beyşehir" sloganıyla yola çıkan Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, her gün günün ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar şehir genelinde temizlik çalışması yürütüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin güne, belirlenen cadde ve sokakları yıkayarak başlayıp, gün içerisinde de sokak sokak çöp konteynerlerini boşaltarak ve gece geç saatlere kadar temizlik çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan doğalgaz çalışmalarında şehir merkezinde toz oluşumunun önüne geçmek için sürekli sulama çalışmaları yapılıyor.