Başkanımız Bayındır Aile Şirketinin Açılışına Katıldı

1727 Görüntülenme 28 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçede yöresel damak tadı olarak başlayan ve ülke genelinde kendini ispatlayan Topaloğulları Ufuk Et ve Sucuk, yeni perakende mağazasının açılışına katıldı.

Beyşehir Recep Bilginer Caddesi (eski cezaevi caddesi) üzerinde düzenlenen açılışa; AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı,AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Nazım Parla, Beyşehir’deki kamu kurumlarının müdürleri, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 “BU ŞEHRİN İNSANI MÜTEŞEBBİSTİR”
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır katıldığı açılış konuşmasında, Topaloğulları’nın ilçede önemli bir marka değeri olduğunu ve bunun yakından şahidi olduğunu belirterek, “Bu şehrin insanı müteşebbistir. Hangi alanda ne yaparlarsa başarırlar, o duygular içindeyim. Bu mekân Elkin ailesine hayırlı olsun. Bunlar bizim medarı iftiharlarımız. ”ifadelerini kullandı.
Başkanımız Bayındır, “Sayın Vekilimi, Sayın Ak Parti İl Başkanını, bizlerle birlikte Beyşehir’imize doğalgazın gelmesinde ve Gembos yolunun hızlanmasında, Seydişehir-Beyşehir yolunun hızlanmasında ve Şehrimizle ilgili problemleri birebir yakından takip ediyorlar.  Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, devlet erkinin bütün talebelerine ve Konya’mızın yöneticilerine Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız dâhil Sayın Milletvekilimiz Gülay Samancı Hanımefendiye ve bütün Konya Milletvekillerine birlik ve dayanışma içinde bu şehri şahlandırma için hep beraber yaptığımız desteklerden dolayı teşekkür etmek ederim. “ dedi.
 
“İNŞALLAH SADECE BEYŞEHİR’DE DEĞİL ULUSALDA DA MARKA OLUR”
 
Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de, Topaloğulları markasının ilçede ticarette uyulması gereken tüm kurallara riayet eden bir marka olduğunu belirterek, bundan dolayı aile fertlerine teşekkür ederken, “İnşallah, sadece Beyşehir’le sınırlı kalmazlar. Konya’da hatta ulusal bir marka haline gelirler. Bu mağazamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, yaptığı konuşmada, Beyşehir’de Topaloğulları markasının bölgede kalitesiyle ve özverili çalışmalarıyla bilinen ve tanınan bir marka olduğuna vurgu yaptı. Bu markanın gelecekte sadece bölgede değil, yurt çapında, hatta yurtdışında da bir marka haline gelmesini temenni ettiğini dile getiren Samancı, “Hayırlı olsun. Allah, hakikatinden, istikametinden bozmadan helal kazançlar, bol bereketler versin inşallah. ”şeklinde sözlere yer verdi.
 
“BEYŞEHİR’İMİZLE ÖVÜNÜYORUZ…”
 
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’da konuşmasında, açılış törenindeki birlik ve beraberliğe dikkati çekti. Bu birlikteliğin bir berekete vesile olduğunu ifade eden Angı, birlik ve beraberliklerin hem ilçeyi, hem şehri, hem de ülkeyi büyüttüğüne vurgu yaptı. “Cumhurbaşkanımızdan, kaymakamımıza, tüm kurum amirlerimize, yerel yöneticilerimize ve milletvekillerimize bu anlamda teşekkür ediyorum. Bu ülke adına gece gündüz koşturuyorlar, güzel işler yapalım diye. Tabi vatandaşlarımız da ellerinden gelen gayreti ilçelerde, şehirlerde, ülkemize nasıl katkı sağlarız, nasıl insanı çalıştırırız, hizmeti nasıl iyileştiririz diye çabalıyor. Bunlardan bir tanesi de inşallah bugün bir mağazanın açılışını yapacağız. Ben başta aile büyükleri olmak üzere tüm aile fertlerine ve emeği geçenlere, müesseselerde çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İlçemiz aksındaki gelişmeler, Konya olarak denizimizin olduğu ilçemiz güzel bir ilçe. Beyşehir’imizle övünüyoruz. Bu güzellikleri artırmak adına da hep birlikte gayret edeceğiz inşallah. Bu vesile ile müessesemizin hayırlı olmasını diliyor, başta aile olmak üzere herkese hayırlı bereketli kazançlar getirmesini diliyorum.
Konuşmaların ardından mağazanın açılışı kurban kesilmesi ve dualar edilmesinin ardından kurdele kesimi yapılarak gerçekleşti. Sonrasında katılımcılar ve davetliler mağazayı gezerek işyerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi