Başkanımız Bayındır, Perakende Mağaza Açılışına Katıldı

1248 Görüntülenme 11 Eylül 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçede uzun yıllar kaliteli hizmet veren ikizler ailesinin yeni perakende mağazasının açılışına katıldı.

Beyşehir Hamidiye Mahallesi Köprübaşı mevkiinde düzenlenen açılışa, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir’deki kamu kurumlarının müdürleri, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Başkanımız, “Hep birlikte üreten Beyşehir” anlayışının bir örneğine daha şahit olduk
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır katıldığı açılış konuşmasında, “Hep birlikte üreten Beyşehir anlayışının bir örneğine daha şahit olduk. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin 4 veya 5 vatandaşımıza ekmek kapısı olması bile büyük bir katkıdır. Buna benzer iş alanlarının açılması ülkemizde ve şehrimizde üretim zincirine büyük ivme kazandıracaktır. Bu kardeşlerimiz bölgemizin gurur duyduğu restoran işletmeciliğine ek olarak bir ikinci işletmenin temelini atması üretimde ve istihdamda bizde varız deyip taşın altına ellerini koymasının göstergesidir. O nedenle önce kendilerine sonra şehrimize, ailelerine ve buradan alışveriş yapan vatandaşlarına hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”
 
Başkanımız Bayındır “Beyşehir’e 80 ile 240 milyon katkı sağlayacak”
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, katıldığı açılışta ilçe hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
Başkanımız, “Özellikle bu şehirde hep beraber şunu söylüyoruz; Şehrimizde buna benzer açılışlarımız olsun. Çünkü, önümüzdeki yıllarda Gembos tüneli açılması halinde Gembos’tan başlayıp Beyşehir’in güzergâhından Kapadokya’ya ve Ankara’ya giden yolcunun sayısını ben bugünden görebiliyorum. Tünel açıldığında küçük araç boyutuyla baktığımız zaman minimum 16 bin araca yakın bir geçiş güzergâhı olacak ve tünelin tamamen bitirilerek açılmasından sonra ise bu sayı 20 binleri bulacaktır.
 
Beyşehir’den 20 bin tane aracın içinde 4 kişi olduğunu hesap ederseniz ve bunun toplamında 80 bin kişiyi aya vurduğunuzda minimum 80, maksimum 240 milyon civarında Beyşehir toprağına katkısı olacağını ben bugünden görüyorum. O yola emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a,  Devlet erkanımıza ve bakanlar kuruluna sonsuz teşekkür ediyoruz.”
 
Kaymakam Özdemir, “Beyşehir’e hem istihdam hem üretim sağlayacak”
 
Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de, bu tür iş yerlerinin açılmasının artmasını temenni ederek, ilçede üretim ve istihdama katkı sağlayacak adımlar olduğunu vurguladı.
Özdemir, Açılacak olan iş yerimiz tüm Beyşehir’imize hayırlar ve uğurlar getirmesini diliyorum. Bu iş yerimiz üretime bir ön ayak olacaktır. Bir yandan istihdam sağlarken bir yandan da üretim sağlayacağı için kendilerine bundan sonra yapacakları kar ve faaliyetlerde başarı ve bol kazanç diliyorum.
 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi