Başkanımız Bayındır’dan DSİ’ye Teşekkür

1218 Görüntülenme 12 Eylül 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, DSİ 4. Bölge Müdürlüğüne Beyşehir Gölüne gösterilen duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Son günlerde Beyşehir Gölü’nden yoğun su salımı ve göl kotumuzdaki gözle görülür çekilmeden dolayı Başkanımız Bayındır’ın resmi yazısına kayıtsız kalmayan DSİ 4. Bölge Müdürlüğü, Beyşehir ilçe merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Beyşehir Gölü'nden BSA kanalına su akışının kesti.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, DSİ 4.Bölge Müdürlüğü'ne 27 Ağustos'ta Beyşehir Gölü'nün su kotunun kontrolü ve regülatör kapaklarının kapatılması hususunda gereğinin yapılması başvurusunu konu alan bir yazı gönderdiklerini hatırlatarak, "Başvuru yazımıza istinaden, bu yazımızı dikkate alarak 7 Eylül Pazartesi günü gölümüzden su salımının durdurulması için regülatör kapaklarını kapatan, DSİ 4.Bölge Müdürlüğü yetkililerine duyarlılıklarından ötürü şehrim adına teşekkür ediyorum"dedi.