Beyşehir’de “Gaziler Haftası” Kutlandı

1294 Görüntülenme 19 Eylül 2020 Paylaş

Beyşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Gaziler Günü münasebetiyle Anıt Meydanı'nda 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'na ilçe kaymakamlığı, ilçe belediye başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilciliği çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilciliği Başkanı Gazi Mehmet Gümüşkan şiir okudu. Program şehitlik ziyaretinin ardından sona erdi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ilçe protokolü tarafından her yıl düzenlenen gazi ve şehit ailelerinin ziyareti bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılamadı.
Programlara, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Belediye Başkan Vekili Mehmet Usta, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, katıldı.