Beyşehir Belediyesi Parklarda Sonbahar Çalışmalarını Sürdürüyor

1171 Görüntülenme 24 Eylül 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede bulunan parklarda ve yeşil alanlarda sonbahar çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ekipler parklarda ve yeşil alanlarda bitki dikimi, peyzaj düzenlemesi, park içi kamelya, bank onarımı ve aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Beyşehirli vatandaşların nefes alma alanları olan parkları daha güzel ve kullanışlı hale getirmek için yoğun çaba sarf eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; parklardaki çalışmalarının yanı sıra Beyşehir Gölü kıyılarını ve Taş köprü kanal kapaklarında biriken otların temizliklerini gerçekleştirdi.

Ekipler iç ve dış mahallelerde bulunan parklarda ağaç dikimi gerçekleştirilerek, daha yeşil bir alan haline getirildi. Ekipler parklarda gerçekleştirdiği çalışmalar Kapsamında çim biçme, ağaç budama ve çevre düzenleme gibi çalışmaları sürdürüyor.