BEYŞEHİR BELEDİYESİNDEN SONBAHAR TEMİZLİĞİ

1137 Görüntülenme 25 Eylül 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ilçe genelinde kış mevsimi öncesi başlattığı temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Cadde ve sokaklar başta olmak üzere, refüjler, kaldırımlar, ana cadde ve yollarda dökülen yapraklar büyük bir titizlikle temizlenerek kış aylarına hazırlanıyor. Ekipler aynı zamanda çöp konteynerlerini boşaltırken ilaçlayarak olası kötü kokuların ve bakteri oluşumunun önüne geçiyor.

Çalışmalar hakkında açıklamada Bulunan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sonbahar mevsimi ile birlikte ağaçlarından sararıp düşen yapraklar çevre kirliliği oluşturmaması için her gün belli saat ve zaman aralığında toplanıyor. Temiz ve daha kaliteli bir Beyşehir için Belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bunun yanında rutin olarak belediyemiz diğer faaliyetlerini de aksatmadan yerine getiriyor. Şehrin sağlık ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda gereken hassasiyeti gösteriyoruz" dedi.