Doğaseverler İzmir’i Unutmadı

1100 Görüntülenme 2 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir’de düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katılan doğaseverler, İzmir'de yaşanan depremde hayatını kaybeden ve yaralanan depremzedeleri unutmadı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Trekking Doğa Yürüyüşleri Topluluğu, Beyşehir Belediyesi işbirliği ile doğa yürüyüşü düzenledi. Doğaseverler, zirvesi bin 985 metre rakıma sahip Üzümlü Çukurouk Bolat Zirvesi'ne tırmanış yaptı. Doğaseverler, cumhuriyet bayramını zirvede büyük bir coşkuyla kutladı.
Doğaseverlerin 8 kilometre yürüyüş gerçekleştirdiğini vurgulayan Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, İzmir'de yaşanan depremde hayatını kaybeden ve yaralanan depremzedeleri de unutmadıklarını söyledi.