Beyşehir Belediyesinden Adım Adım Temizlik

1253 Görüntülenme 11 Kasım 2020 Paylaş

Halkın daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için 24 saat hizmet veren Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Çarşı merkez, Antalya Caddesi ve tüm noktalarda kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Sıkı çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not alan ekipler cadde ve sokakları süpürüyor, pazaryerlerini temizliyor ve parkların bakımına özen gösteriyor.
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, amaçlarının kent halkının daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda şehirde adım adım mıntıka temizliği yaptıklarını söyledi.
 
Başkanımız Bayındır, “Şehrimizde titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir Beyşehir için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz. Ekiplerimize yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi