Yeni Sanayi Sitesinin Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

1395 Görüntülenme 18 Kasım 2020 Paylaş

Hazırlanan program dahilin de ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Sanayi Sitesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Yeni Sanayi Sitesi yollarında zemin hazırlama ve temel malzeme serimi çalışmasını yürüten ekipler tüm hazırlıkların tamamlanmasının ardından yeni sanayi sitesinin tüm yollarını sıcak asfaltla kaplayacak.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirten Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, "Asfaltın atılacağı zemin ne kadar sağlam olursa, asfaltın kullanım ömrü de o kadar uzun olacaktır. Bu nedenle zemin hazırlama konusunda ekiplerimiz titiz davranıyorlar. Hiçbir şeyi oldu bittiye getirmeden, göz boyama yapmadan çalışıyoruz. Zemin hazırlama ve temel malzeme serimi sonrasında sıcak asfalt serimi yapılacak olan yolun hakettiği güzelliğe kavuşmasına az kaldı " dedi.