Başkanımız Bayındır’dan Ağrıs’a Tebrik

1133 Görüntülenme 24 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 8. Kulüpler şampiyonası’ında 53 kiloda Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Dünya Şampiyonu Zeliha Ağrıs için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Yaşadığımız şu günlerde sürekli hüzün ve kötü olayların ardından gelen bu sevindirici haber bizleri mutlu etti. Zeliha kızımız Hırvatistan’da yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda 53 kiloda altın madalya kazanıp ülkemize armağan etmiştir. Milli gururumuz rakibini 3.Rauntun sonunda mağlup ederek Türkiye’nin gücünü tekrar göstermiştir. Koronavirüs sebebi ile yaklaşık 8 aydır tatamilerden ayrı kalan Beyşehir’imizin gururu, dünya şampiyonumuz Zeliha Ağrıs’ın Avrupa şampiyonu olarak bayrağımızı yeniden dalgalandırması bizleri gururlandırdı.
Kızımızı yetiştiren ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. İlçemizi ve ülkemizi temsil eden milli sporcumuza bundan sonraki hayatında başarı ve sağlık diliyorum.” dedi.