Gençlik Merkezi Bahçesine Çevre Düzenlemesi Yapıldı

1362 Görüntülenme 30 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Merkezi’nin bahçe düzenlemesini yaparak peyzaj çalışmalarını tamamladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yeni Mahalle sınırlarında olan Gençlik Merkezi’nin çevre düzenlemesiyle birlikte bitkilendirme çalışmalarını da tamamladı. Gençlerin ücretsiz eğitim alıp sosyal aktivitelerde bulunduğu Gençlik Merkezi, Covid 19 salgını münasebeti ile hizmetlerine ara verdiğini bildirdi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Gençlik Merkezi’nin çevre düzenlemesi çalışmaları birimimiz peyzaj mimarları tarafından yapılmıştır. Bunun gibi kamu yararına açık sosyal ve kültürel alanların peyzaj düzenlemeleri ve bitkilendirme çalışmalarını da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.