Beyşehir’de Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

1084 Görüntülenme 8 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Meclisi 2020 - Aralık ayı olağan meclis toplantısı; Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır başkanlığında, Kültür ve Yaşam Merkezinde, sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Hep birlikte önce Beyşehir diyenlerle yola çıktıklarını belirten Başkanımız Bayındır, Meclis olarak, başkan olarak, belediye kadrosu olarak kimseye tepeden bakmadıklarını ve önce Beyşehir insanının menfaatini düşünerek hareket ettiklerini dile getirdi.
 
Salgının Artmasından dolayı Belediye hizmet binasındaki önlemleri artırdıklarının altını çizen Başkanımız Bayındır açıklamasında, “Bu salgın münasebeti ile belediyemizde bazı tedbirler aldık. Bu tedbirler kapsamında, vatandaşlardan gelen ziyaret taleplerini çok önemli olmadıkça geri çevirmek zorunda kaldık. Bu konuda tüm hemşehrililerimden anlayış bekliyorum. Çünkü bu salgının şakası yok. Geçtiğimiz günlerde değerli kardeşim, uzun yıllar beraber çalıştığımız Mali İşler Müdürümüz İlhan Duran’ı kaybetmenin üzüntüsünü, belediyemiz ve sevenleri olarak yaşıyoruz. Bu yüzden ziyaretleri azaltma kararı aldık. Müsait olduğumuzda belediyemize gelenleri geri çevirmemeye gayret ettik. Bu son olaylar bize gösterdi ki, artık daha tedbirli olmamız gerekiyor. Birebir görüşmekten ziyade telefonla veya sosyal medya ile personelimize yada bana ulaşabilirsiniz. Vatandaşın açısından da personel açısından da buna riayet ediyor ve dikkat ediyoruz. İnşallah son alınan tedbirler bu işi yavaşlatır diye ümit ediyorum. Ama gittikçe arttığını görerek üzüntümü de belirtmek istiyorum. Yüce Yaradan bu ülkeyi ve Milleti her türlü felaketten, hastalıktan ve afetlerden korusun.
 
“Beyşehir’de 2021 yılında Makine ve ekipmanları çoğaltacağız”
 
Aralık ayı olağan Meclis toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, makineleşmenin önemine değinerek önümüzdeki 2021 yılı hedefinin makine ve ekipmanları çoğaltmak olduğunu belirtti.
 
Başkanımız Bayındır açıklamasında, “Değerli arkadaşlar makineleşmek önümüzdeki yılın planıydı, bununla birlikte altı bölgeyi oluşturmaktı. Makineleşmek, ekipmanları çoğaltmak ve akabinde altı bölgede yerinden müdahale edebilmek için mesafeleri kısaltacağız. Yine 2021 yılında tasarrufu elimizden bırakmadan yakıt ve zaman yönünden bu bölgeler ile yerinde müdahale eden bir anlayışa doğru gideceğiz.
 
Hepinizin bildiği gibi 1990 yılında belediyemize kazandırdığımız mekanik yapıda 30 tonluk asfalt plentimiz ile çalışıyoruz. Bunun yerine 2021’de tam otomatik 180 ton kapasiteli asfalt plenti alarak şehrimizin yollarından söz ettireceğiz.  Yani asfalt plentinin İhaleye verilmesi ile kendi üretmesi halinde Beyşehir Belediyesine getirisi yarı yarıya olacak. Bu yüzden kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi