Başkanımız Bayındır Kuraklığa Dikkat Çekti

983 Görüntülenme 24 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır muhtarlarla yapılan toplantıda son yıllarda yaşanan kuraklık konusuna dikkat çekti.

Beyşehir Kültür Yaşam Merkezinde mahalle muhtarları ile yapılan istişare toplantısında açıklama yapan Başkanımız Bayındır, son yıllarda yaşanan kuraklık konusu ile ilgili açıklamada bulundu.
 
Başkanımız Bayındır, “Hep beraber kurak bir devre geçiyoruz. Ümit ediyoruz ki bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta başı yağışın devreye geçeceği yönde ümidimiz var.  İnşallah beklediğimiz yağış biran evvel gelir. Çünkü yer altı su kaynaklarında, barajlarda ve göllerde ciddi anlamda su çekilmeleri var. Suyun sadece insanlar için değil, yaşayan bütün canlılar için en önemli yaşam kaynaklarından biri olduğunu unutmayalım. Onun için su ihtiyaçlarını duyarlı kullanalım.
 
Beklediğimiz yağış topraklarımızın bereketini arttırması bakımından ve Beyşehir Gölümüzün kotun yükselmesi açısından çok önemlidir. Çiftçilerimizin hali belli hep beraber duada ediyoruz. Ama inşallah önümüzdeki hafta ümitliyiz. Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre gece gündüz yağış olacağı hususunda beklentimiz var.
 
Diğer taraftan olası kar yağışına karşı tüm köylerimizde muhtarlarımızla yine telefonlaşacağız. Birlikte girilmeyen sokak, yol kalmadan hep beraber çalışarak geçen yıl olduğu gibi karla mücadelemizi birlikte çözeceğiz. “

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi