Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

1130 Görüntülenme 5 Ocak 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, 2021 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın başkanlığındaki toplantıda geçtiğimiz yılın değerlendirilmesi yapıldı.

Beyşehir Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısında Başkanımız Bayındır, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce meclis üyelerine geride bıraktığımız 2020 yılında Beyşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Meclis üyelerinin yeni yılını da kutlayan Başkanımız Bayındır, “2021 yılı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun, hepimize huzur ve barış getirsin” dedi.

Beyşehir Belediyesi olarak geride kalan yılda birçok önemli projeye imza attıklarını ve Türkiye’ye örnek çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Bayındır, yatırımların 2021 yılında artarak devam edeceği müjdesini verdi.