Beyşehir’de Şiddetli Rüzgâr Çatılara Ve Araçlara Zarar Verdi

1141 Görüntülenme 13 Ocak 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi saatteki hızı yaklaşık 90 kilometreyi aşan rüzgâr dolayısıyla uçan çatı ve devrilen ağaçları kaldırdı.

Beyşehir'de saatteki hızı yaklaşık 90 kilometreyi aşan rüzgâr dolayısıyla, ilçedeki bazı mahallelerde ağaçlar devrildi, binaların çatıları uçtu ve park halindeki araçlar hasar gördü. Öte yandan bazı vatandaşlar hasarlı araçlarını çekici yardımıyla olay yerinden kaldırırken, belediye ekipleri de uçan çatıların parçalarını temizleme çalışması yaptı.
 
İLÇE GENELİNDE YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
 
Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şiddetli rüzgâr münasebeti ile şehrin dört bir yanında hizmetlerine devam ediyor.
 
Ekipler bu kapsamında, saatteki hızı yaklaşık 90 kilometreyi aşan rüzgâr dolayısıyla uçan çatıların molozlarını ve çevrede oluşan çevre kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan ekipler, rüzgâr nedeni ile kopan ağaç yapraklarının yağmur drenaj ve rögar kapaklarını tıkamaması için tüm noktalarda mesaisini sürdürüyor.
 
YIKILAN VE ZARAR GÖREN AĞAÇLAR, EKİPLERCE KALDIRILIYOR
 
Beyşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgâr münasebeti ile yıkılan ve zarar gören ağaçlar kaldırılıyor.
 
Ekipler, sabahın ilk ışıklarında ilçe merkezde yollara yıkılan ağaç ve ağaç dallarını ulaşımı aksatmaması için kaldırdı. Öte yandan yapılan çalışmalar doğrultusunda tehlike oluşturan ağaçların talep üzerine olay yerine giderek kontrollü kesilmesi sağlandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi