Brezilyalı Bisikletçiden Başkanımız Bayındır’a Teşekkür

1085 Görüntülenme 19 Ocak 2021 Paylaş

Brezilyadan dünya turu için yola çıkan genç kadın bisikletçi Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a teşekkür etti.

Kapadokya yolu üzerinden Beyşehir ilçesine pedal çeviren 29 yaşındaki Brezilyalı Larissa Cantarelli yolculuk esnasında Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın kendisini fark etmesi sonucu ilçede misafir edildi. Cantarelli Beyşehir’deki konaklamasının ardından kendisini misafir eden Başkanımız Bayındır’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Ziyarette Başkanımıza kendisinin çizdiği resimleri hediye etti. Başkanımız Bayındır ise Kendisine ziyaret esnasında Eşrefoğlu camisini çok merak ettiğini ve onu çok görmek istediğini belirten Larissa Cantarelliye Eşrefoğlu camisinin maketini hediye etti.
 
"KADINLARA CESARET VERMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM"
 
Bisikleti ile 2019 yılında Brezilyadan dünya turuna çıkan 29 yaşındaki Cantarelli Bir kadının tek başına neler yapabileceğine dikkat çekmek için pedal çevirdiğini vurguladı. Öte yandan Canterelli Türkiye’nin en büyük ahşap yapıya sahip olan camilerinden Eşrefoğlu camisini ziyaret etme fırsatı buldu.
 
Larissa Cantarelli, şunları söyledi: "Yolculuğa Portekiz'den başladım ve neredeyse 15 ülke gezdim. Bu yolculuğumun amacı kadınların kendi başlarına bir şeyler başarabileceğini göstermek ve kadınlara cesaret vermektir. Buraya Kapadokya'dan geldim. Yolda çok fazla rüzgar vardı ve yüzümü çok etkiliyordu. Benim için gerçekten çok zordu; ama kendimi güçlü hissettirdi. Güneşte de, yağmurda da bunu bir şekilde devam ettirdim. Bu gerçekten kendime meydan okuma ve güçlü bir kadın olarak bunu yapmaktan gurur duyuyorum. En zor zamanımda, en çok ihtiyaç duyduğum zamanda bisiklet sürerken Belediye Başkanı beni gördü. Beni o durumdan kurtararak burada misafir ettiler. Bu yüzden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve Bisiklet Topluluğu Başkanı Mustafa Büyükkafalı'ya çok teşekkür ederim. Bana bir melek gibi geldiler. En ihtiyaç duyduğum anda bana yardım ettiler. Bu yüzden gerçekten çok minnettarım. Aynı zamanda böyle şehirlerde bisiklet topluluklarının olması da gerçekten çok güzel"

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi