Mahsur Kalan Kediyi Belediye Ekipleri Kurtardı

1087 Görüntülenme 26 Ocak 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri vatandaşın talebi üzerine çatıda mahsur kalan kediyi itfaiyenin desteğiyle kurtardı.

Beyşehir’in Hamidiye Mahallesinde 3 katlı apartmanın çatısında mahsur kalan kediyi gören mahalle sakinlerinden Sevinç Karabıyık Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerden ve itfaiyeden destek isteyerek çatıda mahsur kalan kedinin kurtarılması için yardım istedi. Ekipler ihbar doğrultusunda adrese giderek mahsur kalan kediyi yoğun uğraşlar sonrasında kurtardı.
Beyşehir Belediyesiyle iletişime geçen Sevinç Karabıyık açıklamasında, “Kediyi geçen hafta Perşembe Cuma gibi çatıda fark ettik. Öncesinde kendisi diğer çatıya geçebilir diye düşündük. Birkaç gün sürekli aynı çatıda olduğunu gördüğümde, atlayamıyor olduğunu fark ettik. Beyşehir Belediyesine ulaşarak, telefon numaramı verdim. Daha sonra telefonla geri arayıp ilgilendiler. Çok teşekkür ederim. Ekiplerin gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok memnun oldum. Sonuçta bir canın orada çaresiz kaldığını görünce insan duyarsız kalamıyor. Belediyemizden de aynı ilgi ve alakayı gördüğüm içinde çok mutlu oldum.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi