Belediyenin Temizlik İşçisinden Örnek Davranış

896 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel görevi esnasında içinde bir miktar para olan cüzdanı sahibine teslim etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Duran Çığır sabah saatlerinde görevini yaparken Beyşehir’in anıt meydanında bankın altında bulduğu cüzdanın içini açmadan görevli amirine teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı. Cüzdan içerisinden çıkan kimlik bilgileri doğrultusunda cüzdan sahibinin Ahmet Çelik’in olduğu tespit edildi. Kimlik bilgilerinden yola çıkan birim amiri cüzdanın sahibine ulaşarak cüzdanı Çeliğe teslim etti.

Bir gün sonra kimlik kartlarını ve paralarını almaya gelen Besici Ahmet Çelik, " Hayvan almak için Şarkikaraağaç’tan Beyşehir’e geldim. Dinlenmek için anıt meydanındaki banklarda oturdum daha sonra hayvan pazarına gittim. Burada cüzdanımı düşürdüğümü anladım. Ertesi gün Beyşehir Belediyesinde çalışan Temizlik personeli arkadaşlarımız bulmuş, bulanlardan ve bize teslim edenlerden Allah bin kere razı olsun" dedi.