BEYŞEHİRLİ SPORCULARA BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TEBRİK

1066 Görüntülenme 28 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, dereceye girerek ilçemizi temsil eden sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “ Şehrimizi sporun her alanında temsil ederek, bizlerin göğsünü kabartan gençlerimizi kutluyorum. Konya’da Selçuklu Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda Beyşehirli milli tekvandocularımızdan Yunus Sarı evladımız 87 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, Dünya şampiyonu Zeliha Ağrıs kızımız ise 53 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Son olarak ise Şerife Şura Soydan kızımız Ordu'da yapılan Türkiye Kickboks Turnuvası'nda 60 kg Yıldız bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Gümüş madalya kazanmıştır. Milli tekvandocu Fatma Keleş de Konya’da devam eden Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olarak bizleri gururlandırmıştır. Ayrıca Gaziantep’te sona eren İşitme Engelliler Tekvando Türkiye Şampiyonası’na katılan Beyşehirli sporcu Fatma Ferra Aygül 67 kiloda Türkiye ikincisi, aynı şampiyonada mücadele veren bir başka Beyşehirli sporcumuz olan Burak Nazım Çetin ise 68 kiloda Türkiye üçüncülüğü derecesini elde ederek bronz madalya kazandı.
 
Her zaman söylediğim bir söz var: “Şehrimizi temsil eden bu yavrularımız gelecek nesillere örnek olacaktır. İlerde arkadan yetişen nesil, bu başarı sağlayan yavrularımızı örnek alarak bende varım diyecektir! Altın, Gümüş veya Bronz, birincilik, ikincilik yada üçüncülük bunlar tabi ki bizleri gururlandırıyor. Ben öncelikle sporcularımızın kıymetli ailelerini, değerli hocalarını ve tüm şehrimin sporcularını canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi