BEYŞEHİR'DE GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

1303 Görüntülenme 26 Temmuz 2022 Paylaş

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale gelen gençler arası futbol turnuvası her yıl Merhum Dursun Turgut anısına düzenlendi.

Esentepe Sentetik sahasında 2’incisi gerçekleştirilen Gençler Arası Futbol Turnuvası'na 16-26 yaş arası gençlerin oluşturduğu toplam 20 takım katıldı. Turnuva Gölkaşı-Gençlerbirliği arasında oynanan müsabaka ile başladı.
Açılış programına Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mızrak, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Unutmaz Bahçeci, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, futbolseverler katıldı.
“HEP BİRLİKTE KENETLENMENİN TARİFİNİN YAPILDIĞI YERDE OLACAĞIZ”
AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençler arası futbol turnuvasında konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “Hepimiz biliyoruz ki özellikle futbol centilmenlik ve yardımlaşmadır. Bazı sporlar vardır ferdi spordur. Ama futbol kolektif bir spordur. Geçen yıl Ak Parti Teşkilatının organize ettiği takdir ettiğimiz turnuvayı inşallah bu sene de tekrarlayacaksınız. Ben sizleri bugünden itibaren şampiyon ilan ediyorum. Recep Başkan’dan bu tür organizasyonların daha da çoğalacağını duydum. Sizleri kutluyorum, bu kendinizi gösterme yeri olsun. Bu tür etkinlikler halkımızın sevdiği, kaynaşmayı sağlayan örnek organizasyonlar. Sizleri yalnız bırakmayacağız, fırsat buldukça maçlarınızı izleyeceğiz. İnşallah centilmenliğinizin ön planda olduğu bir turnuva seyredeceğiz. Bu sayede içinizden Beyşehir’in, Üzümlü ’nün, Huğlu’nun formalarını giyecek evlatlarımızı bugünden sahada görmüş olalım.
Partilerin, şehrinin her meselesinde olduğunu görmek beni mutlu ediyor. Yani bunu hedef seçmek, halkın meylini bilebilmek, halkın içine girebilmektir. Bizler tribünlerde sizler de sahada olacaksınız. Hep birlikte kenetlenmenin tarifinin yapıldığı yerde olacağız. O nedenle başta bu organizasyonda emeği geçen Ak Parti İlçe Başkanı Recep Elkin ve bütün ekibine teşekkür ediyor, şehrime hayırlı olsun diyorum.” Dedi.
Futbol turnuvasının açılış töreninde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin ise turnuvaya katılan takımlara başarı dilerken, müsabakaların centilmence olması temennisinde bulundu.
Elkin, “Bildiğiniz üzere geçen yıl 16-26 yaş arası futbol turnuvaları düzenledik. Gençlerimiz ile alakalı güzel dönüşler aldık. Birlik ve beraberlik için güzel bir aktivite oldu. Bu yılda geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvanın ikincisini yapıyoruz. Yaklaşık 20 takım ile mücadele edilecek bir turnuva düzenliyoruz. Ben şimdiden gençlerimize başarılar diliyorum. Centilmenlik içerisinde saygı, sevgi içerisinde bir turnuva olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi