Başkanımız Bayındır’a İş Adamlarından Ziyaret

1602 Görüntülenme 10 Temmuz 2020 Paylaş

YUNTES Makina Yönetim Kurulu ve SPARTEK Makina Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Derebağ ve BACASAN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dinç Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır'ı, makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız Bayındır’a İş Adamlarından Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır, Beyşehir’in ekonomik konumu açısından önemli olduğunu vurgulayarak iş adamlarının Beyşehir’e yatırım yapmalarını sağlamak için sürekli davette bulunduklarını ve yapacakları yatırımlar konusunda Belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi.