BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “BEYŞEHİR’İN EN TEMİZ KALPLİ SİMGESİDİR”

579 Görüntülenme 7 Şubat 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı çocukluk arkadaşı Dursun Kozan makamında ziyaret etti.

Deprem bölgesindeki olayları yakından takip eden Kozan, Başkanımız Bayındır’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan yardımlar konusunda bilgi aldı. Başkanımız Bayındır Kozan’ın anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ise şu sözlerle dile getirdi; “Beyşehir halkının temizliğinin en saf örneği olan çocukluk arkadaşım Dursun Kozan’ın, ülkemizde yaşanan büyük afeti yakından takip etmesi ve Beyşehir’imizin yaptığı yardımlardan duyduğu memnuniyet benim için çok değerlidir. İşte bu, Beyşehir insanının en saf, en temiz örneğidir. Kendisine bu hassasiyeti için şehrim ve şahsım adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.