KONYALILAR FEDERASYONU’UDAN BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NİN MERMER STANDINA ZİYARET

465 Görüntülenme 28 Nisan 2023 Paylaş

Konyalılar Federasyonu, Marble İzmir Fuarı'na katılan Beyşehir Belediyesi’nin Mermer standını ziyarette bulundu.

Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda standı bulunan Beyşehir Belediyesi Mermer İşletmesi’ne Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak ve beraberindeki heyet ziyarette bulundu. Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ında Beyşehir Belediyesi’ne destek için gelen Yusuf Devebacak, Beyşehir ile gurur duyduklarını ifade ederek Belediyenin yaptığı çalışmalarında Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır, “Beyşehir için ne yapsak azdır. İlçemizi doğal taş ve mermer sektöründe dünyaya tanıtacak işletmemiz ilçemize hayırlı olsun. İnşallah buradaki desteklerinizin karşılığı Beyşehir’imize yansıyacak. Tüm federasyonlarımıza, derneklerimize ve hemşehrilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.