BAŞKANIMIZ BAYINDIR ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

650 Görüntülenme 12 Haziran 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.

 
Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi’nde ödül töreni ve istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, esnaflık mesleğine 30 yılını vermiş oda üyelerine verdikleri hizmetten ötürü plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.
 
Düzenlenen programda 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde deprem bölgesindeki depremzedelerin yardımına koşan Beyşehirli esnaflar da unutulmadı.
 
“HER ZAMAN ESNAF VE SANATKÂRIN YANINDA OLDUK”
 
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen programda konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Belediye olarak her zaman esnaf ve sanatkârın yanında olmanın gayretini gösterdiklerinin altını çizdi.
 
Başkanımız Bayındır, “Gerek pandemi döneminde gerekse ekonomik sıkıntıların yaşandığı günümüzde Belediye dükkânlarından istifade eden esnaflara kiralarını ödemeleri noktasında hep yardımcı olduk. Biz birbirimizi anlıyoruz. Dün organize sanayi bölgesine imza atan, yarın da sizin önünüze ticari bölgeler açacak olana nasipse emre amadeyim. Benden sonra gelecekler, esnafsız yürümenin yolunun kısa olacağını bilmesini isterim. Esnafı küstürenin vay haline demişimdir. O yüzden, 2024 seçimleri var. Kaderde ne var onu bilemem ama siyaset yapan gençlerimiz var aramızda. Bu esnafın kıymetini iyi bilin, yoksa adamı kısa yoldan geri çevirirler.”
 
Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak da konuşmasında, Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın üyeleriyle birlikte Konya’ya değer kattığına dikkati çekerek, “Beyşehir esnaf odamızın her bir üyesi bugüne kadar Konya’mızın esnaf ve sanatkârının yüz akı olmuştur. Onun için hepinize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
 
Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhlis Bülbül ise yaptığı konuşmasında, yönetim kurulu olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana üyelerinden aldıkları güçlü Beyşehir esnafının ideal ve hayalleri ile yola çıktıklarını belirterek, “İstedik ki, Beyşehir Esnaf Odası üyelerimiz, Konya’mızda, Türkiye’mizde gündem olsun, fikri sorulan, şehrimiz ve ülkemiz için önemli durumlarda fikrine itibar edilen bir esnaf ve sanatkarlar odası inşa etmek istedik. Ve bugün gururla söyleyebilirim ki, bunların hepsini birlikte başardık. Ahdi vefa gecesinde 30 yılını dolduran esnaflarımıza ömür boyu gururla saklayabileceği bir anı olmasını dileyerek bugüne dek sunmuş olduğu katkılardan dolayı plaket ve teşekkür belgelerini hazırladık. Ayrıca, 6 Şubat’ta gerçekleşen asrın felaketi ve 11 ilimizi etkileyen depremde odamızı temsilen deprem bölgesindeki depremzedelerin yardımına koşan fedakâr esnaflarımıza da teşekkür belgelerini takdim edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından meslekte 30 yılını dolduran esnaflar ile bazı esnaflara ve deprem bölgesine giderek hizmet veren esnaflara teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi