BEYŞEHİR BELEDİYESİ, PEYZAJ ÇALIŞMALARI İLE KENT ESTETİĞİNİ ARTTIRIYOR

706 Görüntülenme 16 Haziran 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler peyzaj çalışmaları ile kent estetiğini arttırıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce şehir genelinde kentsel tasarım, peyzaj uygulamaları, çiçeklendirme ve bitkisel bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, şehri daha estetik bir görünüme kavuşturmak amacıyla yaz dönemi peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Şehrin görselliğini öne çıkaran hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Beyşehir Belediyesi, bu kapsamda ilçe merkezde bulunan cadde ve refüjlerde mevsimlik çiçeklerin farklı tasarımlarıyla halkın büyük beğenisini topluyor.

Öte yandan bu çalışmalarda kavşak, göbek ve üçgenlerin düzenlemesinin yanısıra refüj, yaya ve bisiklet yolu düzenlemeleri, çocuk oyun gruplarının bakım onarım çalışmaları yapılıyor.