EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI ,EREĞLİ TİCARET ODASI BAŞKANI VE BEYŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKANIN'DAN BAŞKANIMIZ BAYINDIR'A NEZAKET ZİYARETİ

686 Görüntülenme 19 Haziran 2023 Paylaş

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu , Ereğli Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özkoç ve Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile beraberinde ki heyet Belediye Başkanımız Adil Bayındır'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Oprukçu, Özkoç, Akbıyık ve beraberlerinde ki heyet Ereğli ve Beyşehir'in ticaret ve yatırım konusunda geldiği son noktayı değerlendirerek Başkanımız Bayındır'la fikir alışverişinde bulundular. Başkanımız Bayındır Oprukçu, Özkoç, Akbıyık ve beraberlerinde ki heyet ile birlikte ilçemiz bazında devam eden ticaret ve sanayi yatırımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Başkanımız Bayındır Oprukçu ve beraberinde ki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, plaket takdiminden sonra son buldu.