BABALAR GÜNÜ FOTOĞRAF YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

455 Görüntülenme 21 Haziran 2023 Paylaş

Beyşehir’de, Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimlere ödülleri verilirken ödül ve sergileme alan fotoğraflar da vatandaşların beğenisine sunuldu.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği, Beyşehir Fotoğraf Kulübü ile Beyşehir Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 21 Haziran Babalar Günü kapsamında düzenlenen "Bu Adam Benim Babam" Lütfi Takavcı fotoğraf yarışmasında derece alan isimlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Beyşehir Tarihi Taş Köprü üzerinde gerçekleştirilen ödül töreninin ardından yarışmada derece elde eden ve sergileme ödülüne layık görülen eserlerin sergisi açıldı.

Ödül töreni ve sergi açılışına katılan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, dereceye giren fotoğrafçıları tebrik ederek ödül takdiminde bulundu.

Programa, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar ve fotoğrafçılar katıldı.