ZABITA EKİPLERİNDEN KURBAN PAZARI DENETİMİ

417 Görüntülenme 26 Haziran 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban satış noktasında incelemelerde bulundu.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla denetimlerini artıran Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, her sene farklı şehirlerinden kurban satıcılarının geldiğini belirterek kurban satıcıları ve vatandaşlar için hijyenik bir ortam oluşturmak çalıştıklarının altını çizdi.
Denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Müdürlüğü; “Ekiplerimiz ile birlikte bayrama kadar denetimlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Pazarda alıcı ve satışı vatandaşlarımıza sahte para konusunda uyarılarda bulunduk. Hayvanların gerekli belgelerini kontrol ettik ve rampalarda iniş çıkışlarını rahat yapmaları için gerekli çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızdan, belediyemizin belirlemiş olduğu hayvan kesim yerlerini tercih etmelerini, sağlıklı bir ortamda hayvanlarını kesmelerini ve keserken de kendilerine dikkat etmelerini rica ediyoruz. Bayram şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.