BEYŞEHİR GÖL FESTİVALİ 28 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

11890 Görüntülenme 1 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir’de, bu yıl 16’ıncısı düzenlenecek olan Uluslararası Göl Festivali’nin yapılacağı tarih aralığı belli oldu.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 16'ıncısı düzenlenecek olan Göl Festivali'nin vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine bu yıl 28 – 29 - 30 Temmuz tarihleri arasında organize edilmesine karar verildiğini söyleyerek şunları ekledi;

“Son olarak 2019 yılında yaptığımız ve akabinde 2020-2021 ve 2022 yıllarında ise Covid-19 tedbirleri kapsamında yapamadığımız Beyşehir Göl Festivalimizi bu yılda ülkemizi vuran 6 Şubat depremi sebebiyle her ne kadar ertelemek istesekte özellikle gurbetçi hemşehrilerimiz ve şehrimizin gençlerinden gelen yoğun talepler doğrultusunda 28-29-30 Temmuz tarihlerinde 3 gün olarak yapma kararını aldım.

3 gün olarak yapacağımız festivalin sanatçı programı ve akışını önümüzdeki birkaç gün içerisinde netleştirerek ilan edeceğiz.
Bu yıl ki festivalimizde önceki yıllarda olduğu gibi stand ve çadır kiralaması YAPILMAYACAK OLUP, bütçe olarak ise 2019 festivalimizde olduğu üzere sponsorlar desteği ile bir festival yapılacak, belediye bütçemize ek maliyet yansımayacaktır” şeklinde konuştu.