BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BEYŞEHİRLİ PEHLİVANLARA TEBRİK MESAJI

481 Görüntülenme 3 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Seydişehir Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlendiği yağlı güreş turnuvasında farklı kategorilerde derece alan Beyşehirli pehlivanlar için tebrik mesajı yayımladı.

 
Kuğulu Şölen Alanı er meydanında farklı kategorilerde 450 güreşçinin katıldığı 32 başpehlivanın ter akıttığı yağlı güreş turnuvasında finalde rakibi Kürşat Korkmaz’ı yenen İsmail Koç başpehlivan olurken farklı kategorilerde ise ayak boyunda Cihat Dur şampiyon, teşvik iki boyda Ömer Ergin üçüncü, büyük orta boyunda İldeniz Savran ikinci olmuştur.
 
Başkanımız Bayındır mesajında, “ Güreş tüm sporların atasıdır. Bize atalarımızdan dedelerimizden yadigârdır. Nereden katılırsa katılsın bu turnuvaya çıkan boy gösteren bütün yiğitler bizim yiğitlerimiz bütün erler bizim erlerimizdir. Bizi tanıyan herkes bilir ki biz memlekete hizmetin olduğu her işi destekleriz. Bu vesileyle açıkça ifade etmek isterim ki yarışmada derece elde eden ve yarışmaya katılıp terini akıtan bütün yiğitlerimizi tebrik eder spor hayatlarında başarılar dilerim.’’ İfadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi