EĞİRLER KÖYÜ ŞENLİĞİ DOLU DOLU YAŞANDI

633 Görüntülenme 3 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Eğirler Mahallesi’nde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Geleneksel Dayanışma ve Kaynaşma Günü etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi, düzenlenen yöresel etkinliklerin önemine dikkat çeken Başkanımız Bayındır, şu açıklamalarda bulundu;

“Eğirler Mahallesine hizmet noktasında her zaman elimizden geleni yaptık. Buradaki talepleri aldık. Bayram sonrası tüm mahallelerde olduğu gibi yapmış olduğumuz program dâhilinde Eğirler Mahallemizin’de hizmet noktasında yapılacak ne varsa emre amadeyiz. Ben Beyşehir’in işçisiyim, ben sizlerin ta kendisiyim. Siz beni nereye koyuyorsanız ben oradayım.3.üncüsünü yaptığınız bu etkinlikten, gösterdiğiniz bu dayanışmadan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Eğirler’imizi burada böyle bir tablo içerisinde görmekten çok sevinçliyim. Gününüz şenliğiniz hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Ankaralı sanatçı Hüseyin Kağıt ile yöresel sanatçılar sevilen eserlerini alanda izleyenler için seslendirdi. Etkinlik, yöresel oyunlar ve yemek ikramı ile sona erdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi