BEYŞEHİR BELEDİYESİ'NDE TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

396 Görüntülenme 4 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanımız Adil Bayındır Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Belediye meclis salonunda yapılan toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek plan bütçe komisyonlarına aktarıldı. Başkanımız Bayındır belediyenin proje ve hizmetlerindeki son durum hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Açılış konuşması öncesi meclis üyelerinin geçmiş kurban bayramını kutlayan Başkanımız Bayındır, “Değerli meclis üyelerim bir kurban bayramını daha geride bıraktık. Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun. Şunu söylemek istiyorum; bu bayram istediğim tabloyu görmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Bu mutluluk ve gururum birlik beraberlik ve yardımlaşma işte bize yakışan ve Beyşehir’e yakışan bu!” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Bayındır, “BEYŞEHİR BU GÜNLERİ ÇOK BEKLEDİ”

Bayram tatili ve Gembos yolunun aktif olarak kullanılmaya başlanmasıyla birlikte gelen yoğunluk dolayısıyla açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “Bizler bu günleri görmeyi çok bekledik” diyerek karşılık verdi.Başkanımız Bayındır, “Sosyal medya hesaplarında vatandaşlarımızın trafik yoğunluğu ve araç yoğunlukları ile paylaşımlarını gördüm. Köprü üzerindeki trafik ışıklarında 6 ila 10 seferde geçiyoruz diye serzenişte bulunuyorlar. Tek bir şey söyleyeyim, biz bugün için çok bekledik bu şehrin o iki yolunun gideni ve geleninin dolu olduğu günleri çok bekledik.

Demirkapı Tüneli (Gembos) yolunun açılmasıyla beraber Beyşehir doldu taştı. Allah devlete zeval vermesin. Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımıza, gelmiş geçmiş Ulaştırma Bakanlarımızın hepsine minnettarım. Karaburun plajımız, Eşrefoğlu Camimiz, Nilüfer Bahçemiz, Yeşildağ Mahallesindeki İskelemiz ve daha birçok yer doldu taştı. Çok şükür biz bu günlerin hayalini kurduk, şimdi görmek nasip oldu. Şimdi hep birlikte bu yoğunluğa şehrimizi, bölgemizi hazırlamamız gerekiyor.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi